AdBlue Urealiuos , Noxy , Grupa Azoty 10L

9,90

PYYDÄ TARJOUS ISOMMILLE TOIMITUKSILLE!

AdBlue Urealiuos lisäaine dieselautoon, sisältää kaatonokan. Azoty Groupin valmistama Noxy AdBlue 31.8-33,2  prosenttinen ureavesiliuos käytettäväksi autoissa, joissa on SCR-järjestelmä, mikä neutraloi typenoksideja ja muuttaa ne turvalliseksi typeksi ja vesihöyryksi. AdBlue valmistetaan eurooppalaisen standardin ISO/PAS 22241-1 mukaan. Tuotenimi AdBlue on VDA:n omistama ja vlvoma. Ainoastaan yllä mainitun standardin täyttävää tuotetta saadaan kutsua tai merkitä nimellä AdBlue.

Osasto:

Kuvaus

AdBlue Urealiuos lisäaine dieselautoon, sisältää kaatonokan. Azoty Groupin valmistama Noxy AdBlue 31.8-33,2  prosenttinen ureavesiliuos käytettäväksi autoissa, joissa on SCR-järjestelmä, mikä neutraloi typenoksideja ja muuttaa ne turvalliseksi typeksi ja vesihöyryksi. AdBlue valmistetaan eurooppalaisen standardin ISO/PAS 22241-1 mukaan. Tuotenimi AdBlue on VDA:n omistama ja valvoma. Ainoastaan yllä mainitun standardin täyttävää tuotetta saadaan kutsua tai merkitä nimellä AdBlue.

AdBlue on kemiallinen nestemäinen tuote, joka on myrkytön, hajuton, väritön, ympäristölle turvallinen ja ympäristöystävällinen

AdBlue on suhteellisen haitaton eläimille ja ihmisille, eikä se ole myrkyllinen eikä palovaarallinen. AdBlue kristallisoituu alle -11 °C lämpötiloissa, jos neste jäätyy, se voidaan sulattaa ja käyttää uudelleen. Säilytystä korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringonvalossa on kuitenkin vältettävä, koska silloin neste voi erottua. Erottunut neste on käyttökelvoton.

Tuotteen ohjeet
Suojattava suoralta auringonvalolta. Tuotetta ei saa sekoittaa muiden nesteiden kanssa. Tuotteen säilyvyys on yksi vuosi valmistuspäivämäärästä.
Säilytä nestettä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

 

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AdBlue Urealiuos , Noxy , Grupa Azoty 10L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *