MUSTA FFP2 NR Hengityssuojain 1,30€/kpl , 30kpl

39,00

FFP2-luokiteltu kuppimallin hengityssuojain 30 kappaleen pakkauksessa

CE-merkitty ja EN149:2001+A1:2009

Osasto:

Kuvaus

FFP2-luokiteltu kuppimallin hengityssuojain 30 kappaleen pakkauksessa. Hengityksensuojain suodattaa ilmasta epäpuhtauksia, kuten hienoa pölyä, bakteereja ja viruksia. Hengityssuojain istuu tiiviisti ja erittäin mukavasti kasvoille sen muotoiltavan ja pehmustetun nenäsillan sekä korvan taakse tai takaraivolle menevien joustavien päänauhojen avulla. Tämä hengityssuojain ei myöskään vedä silmälaseja huuruun. Kuppimallinen suojain sopii erinomaisesti myös ammattikäyttöön esim. rakennusalalle.

FFP2  -hengityssuojain on CE-merkitty ja EN149:2001+A1:2009 -standardin mukaisen FFP2-luokan vaatimustenmukainen. FFP2-luokituksen vähimmäiskriteeri on tiivistettynä, että se suodattaa vähintään 94% hiukkasista, jotka ovat halkaisijaltaan 0,6 mikrometriä tai suurempia. Venttiilitön FFP2-kasvomaski suodattaa sekä sisään- että uloshengitysilmaa. Maailman terveysjärjesto WHO suosittelee hengityssuojaimen käyttöä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja molempiin suuntiin suodattava maski on erinomainen keino suojata itseäsi tartunnalta, mutta myös tartunnan saanut hengityssuojaimen käyttäjä ei levitä tautia niin helposti ympärillä oleviin ihmisiin.

Lyhyt käyttöohje: Pese kätesi huolellisesti ennen hengityssuojaimen kasvoille asettamista. Aseta suojain suun ja nenän yli korvalenkeistä pitäen ja vie korvalenkit korvien taakse. Muotoile nenäsilta nenänvarteen istuvaksi ja varmista, että puolinaamari on kasvoillasi tiiviisti ja mukavasti. Älä koskettele suojainta käytön aikana sen puhtauden varmistamiseksi. Käytön jälkeen poista maski kasvoiltasi korvalenkeistä kiinni pitäen, sekä pese kätesi ennen ja jälkeen poistamisen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSTA FFP2 NR Hengityssuojain 1,30€/kpl , 30kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *